Over G-Trends.nl

Allereerst wil ik me graag even voorstellen. Mijn naam is Geke Minnaard en ik woon in Kropswolde. Begin 2008 ben ik begonnen met het opstarten van mijn eigen webwinkel. Een wens die al heel lang bestond en op 11 juli 2008 is gerealiseerd. Om trendy te blijven bezoek ik regelmatig beurzen in binnen- en buitenland.

geke-minnaard

Geke Minnaard

Bij G-Trends.nl vindt u luxe en exclusieve woonaccessoires, van goede kwaliteit, voor binnen en buiten. Voor cadeau artikelen bent u hier op het juiste adres. Heeft u vragen, suggesties of wilt u handmatig bestellen, stuur dan een e-mail info@g-trends.nl U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord en eventueel de betaalmogelijkheden toegestuurd. Mist u artikelen in de collectie, dan hoor ik dat graag. Misschien kom ik het artikel tegen op de beurs, waarnaar u al lang op zoek bent. Kropswolde ligt in de provincie Groningen, tussen de steden Groningen en Assen.  In overleg kunnen artikelen worden opgestuurd, afgehaald of bij u afgeleverd. U kunt vrijblijvend langs komen voor bezichtiging van artikelen waarvoor u belangstelling heeft. Overdag, ’s avonds of in het weekend is geen probleem maar uitsluitend op afspraak! G-Trends.nl is een webwinkel en geen winkel of toonzaal waar alle produkten uitgestald staan.

Ik hoop dat de collectie van G-Trends.nl u aanspreekt en besluit om mijn website toe te voegen aan uw favorieten.

Met vriendelijke groet,

Geke Minnaard